Acasă > Expozi ie > Conţinut
Categoria de produse

Funcții de proiectare a sistemului de mare viteză pentru linii de lungime

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 25, 2017

Linia de tăiere de mare viteză este o linie tipică de tăiere, care poate tăia eficient materialul metalic și obține o calitate excelentă a tăierii cu cooperarea efectivă a unei serii de unități. Care sunt caracteristicile de proiectare ale acestui sistem de linii de mare viteză de tăiere în lungime?

Într-o anumită lungime de linie de tăiere la lungime mare, nu numai că poate tăia diferite lungimi și grosimi ale materialului, iar mărimea produsului după eroare de tăiere nu depășește 1 mm, indicând precizia de tăiere a liniei de producție fiind foarte ridicată; de asemenea, cu tăiere de fier vechi, dublu Stație de tăiere multi-cap și alte caracteristici unice, este o linie de tăiere obișnuită nu poate fi comparat.

Judecând din experiența de lucru din trecut, placa de oțel va fi scurtată după ce a fost tăiată de linia de tăiere. Pentru a depăși această problemă, algoritmul de monitorizare și compensare a temperaturii se adaugă la linia de lungime a tăierii de mare viteză pentru a controla sistemul pentru a regla traiectoria de tăiere în orice moment pentru a se asigura că în cazul produselor răcite prin tăiere la cald pentru a satisface produsul exactitate.

În practică, principalele procese de tăiere de mare viteză la linia de lungime includ scanarea plăcii din oțel, schițarea produsului, optimizarea traseului de tăiere, controlul automat al tăierii, marcarea din fabrică, raportul sarcină etc., care poate face prelucrarea materialului într-o singură dată și reduce costul echipamentului Set, economisiți costurile.

În linia de mare viteză tăiat la lungime, există controler de mișcare, PLC, măsurarea temperaturii, echipamente de perforare și alte patru tipuri de echipamente de comunicații, și toate folosind comunicație serială; controlerul de mișcare care controlează 14 axe, indicând partea software a acestuia. Abilitatea este, de asemenea, foarte puternică.

http://www.pxslitter.com/


Produse
Serialul de tăiere
Nivelarea seriei
Serii din oțel plat
Colabilă
Contacteaza-ne
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Adăugați: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, China
Email: wxpx0510@163.com
Anchetă